Tea dhe Bearti fotografohen në veturë, ka diçka që mori tërë vëmendjen


Tea dhe Berati janë dy personazhet më të përfolura kohëve të fundit.

Pasi e bën publike lidhjen e tyre, ata u ‘bombarduan’ me komente nga më të ndryshmet,

Të dy tani janë më të qetë dhe janë aktiv në rrjetet sociale.

Në foton e fundit ata shihen nga vetura dhe janë flokët e Teas që morën tërë vëmendjen.

Te pa rregulluara dhe te tollovitura Tea serish duket bukur.

Leave a Reply