Tea bëri na-min në rrjet me foton e ѕај nga рIazhi, “Vipat e Вllokut” e tregojnë ѕi duket në të vërtetë/Pamje

Tea Trifoni është njëra ndër femrat më të përfolura në publikun shqiptar për momentin. Vajza e njohur tashmë, famën e fitoi në “Përputhen”, prej ku edhe doli si çift me Andi Shehi. Më pas u zbulua se gjatë gjithë kohës Tea ishte në lidhje me Beart Rexhepin kurse Andi me një femër tjetër që dysh0het nga fansat të jetë Melisa, gjithashtu një ish-konkurrente tjetër e “Përputhen”.

Tea sa ishte ende pjesë e programit kishte bërë një ndërhyrje per t`u dobësuar, gjë kjo që i kreu punë mjaft shumë sepse ajo çdo ditë e më shumë po tregon rezultatet e bal0nit ga-strik. Së fundmi Tea ndau një imazh ku u pa mjaft tërheqëse me rr0ba-ba-nje të vogla e cila kishte theksuar linjat trup0re sidomos ba-r-kun e sheshtë dhe belin e vogël.

Faqja “Vipat e bllokut” në Instagram kanë publikuar një fotografi të Teas ku shihet pak më ndryshe se imazhi që ajo vetë postoi, gjë e cila bëri që ndjekësit e faqes ta ak-uz0nin atë për ‘photoshop’ të tepruar.

Leave a Reply