“Të vinte me KaIë”, ja kush është djali i ri në Përputhen i cili ka një emër të rallë


Hyrje e re në “PërPuthen”, ja kush është djali me emrin e veçantë “PërPuthen” iu bashkuan sot dy djem të rinj, ndërsa moderatorja Bora Zemani bëri me dije se këto do të jenë hyrjet e fundit të reja për djemtë.

Njëri prej djemve u komentua menjëherë në studio, e kjo për shkak të emrit të veçantë, Princ. E ndërsa Princi hyri në studio, Ana bëri bat-utën duke thënë se ajo priste që “ai të vinte me kalë”.

Ndërsa foli për veten, Princi tregoi se është 24 vjeç dhe se punon veteriner në biznesin e tij privat.

Leave a Reply