Të shtunën nuk iu ndezën IIambat e kuqe/ Del fotoja ku Ndriçimi ka marrë në krah Lulin 64 vjeçe që do burrë: S’jam direkt për ѕеkѕ


Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 64 vjeçe u dallua për energjinë e saj.

Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu ndez drita e kuqe. Të shtunën, ajo nuk pati Përputhje me një zotëri që shkoi në emision.

Si tha ajo: Epo tani nuk m’u ndez llamba.”

Por në rrjet po qarkullon një foto, ku shikohet se Lulin e ka ngritur në krah Ndriçimi, një konkurent tjetër i ”Për’puthen”. Mos vallë ka nisur ndonjë gjë mes tyre apo ishte e gjitha për humor ajo foto.

Leave a Reply