Sindi përpIaset me Arjanin: Të më heqin bateritë? I kthehet opinionisti: Të pëlqejnë rrugacët. Je njeri pa ndjenja.!!!


Sindi ka folur pa rezerva ndaj konkurrentëve dhe opinionistit të Për’puthen duke i kthyer përgjigje për çdo deklaratë që është bërë ndaj saj.

Pas Mevlanit, Julit dhe Rinianit, Sindi debatoi me Arjanin duke zbuluar dhe një takim që kanë bërë jashtë kamerave, por opinionisti e cilësoi si njeri pa ndenja dhe fals.

Sindi: Arjan, të më heqin bateritë mua?

Arjan: Po është një batutë.

Sindi: Para 4 ditësh më ke kërkuar falje për të gjitha ofendimet dhe të thashë që të mos e bëje publike.

Arjan: Moj nëse unë të kam mërzitur, të kërkoj falje prapë. Kjo do bad boy, i pëlqejnë rrugaçët, ata që i nxijnë jetën.

Sindi: E kam pranuar veten time para gjithë Shqipërisë.

Arjan: Ke dalë me djemtë e Përputhen, me gjysmën e djemve të lagjes dhe çerekun e djemve të Kasharit dhe nuk di ku je akoma. Je aq manipulatore që ke dalë me gjithë djemtë dhe i kërkon llogari Muratit pse do të dalësh dhe me vajzat e tjera. Je njeri fals, je njeri pa ndjenja.

Leave a Reply