“Të ngre në ајër, о Ιegen m***”, dаΙin раmjet e раtranѕmetuara të ѕhеrrit Fatjon-Eri (VIDEO)


Në puntatën e sotme në “Përputhen Prime” janë publikuar pamjet e patransmetuara të sherrit mes Fatjonit dhe Erit disa ditë më parë.
Fillimisht debati nisi me ofendime më pas konkurrentët u sulën drejt njëri-tjetrit për t’u zënë.

Për fat ishin djemtë e tjerë që kanë ndërhyrë dhe i kanë tërhequr dy djemtë.

Ndërkohë vajzat shihen shumë të frikësuara.
“Ke ardhur për vëmendje,” tha Fatjoni.
“Kush ka ardh për vëmendje, se je mësu me pulat ti, me kalamoj,” u përgjigj Eri.

Në një moment Fatjoni sulet me vrap për të sul muar Erin, por ndërhyrë të tjerët.

“Të ngre në ajër o lepurush, o legen m***”, thotë Fatjoni

Leave a Reply