“Të kanë ngelur fiksim, do e shohësh kallomin dhe ti”/ Lindita flirton hapur me Çimin: Do të dalim në takim jashtë!

Lindita dhe Çimi kanë pasur një përballje me njëri-tjetrin, ku nuk ka munguar edhe flirtimi.

Çimi i përmendi faktin që nuk i pëlqejnë bisedat e saj me të tjerët, ndërsa Lindita i tha se është tipi i saj dhe të njëjtën gjë do të bëjë me të.
Më pas, Lindita e ftoi që të dalin në takim me njëri-tjetrin.
Lindita: Të mungoi dora ime?
Çimi: Pse jo, është dorë e ngrohtë.
Lindita: Si ke qenë Çimi?
Çimi: Pak i trazuar.

Lindita: Ku? Në mendimet e tua?
Çimi: Një nga ato. Ti më buzëqesh, më ngacmon. Takimet e tua janë pikante. Ndonjëherë për egon e shqiptarit janë të ekzagjeruar.
Lindita: Po ty të kam evropian. Nuk kam pasur afrimitet më tepër se sa duhet.
Çimi: Ti ke qenë vetvetja, por ato kalloma, pipa…

Lindita: Të kanë ngelur fiksim? Të kishim bërë takim bashkë do e kishe parë kallomin dhe ti. Nëse do të thoja do të kemi takim jashtë, do e pranoje?
Çimi: Po.
Lindita: Atëherë po ta them tani live.
Çimi: Po e mirëpres.

Leave a Reply