Te Gjithe Ѕhqiptaret E Duan! Angela Merkel Feston Ditelindjen, Nuk Do Ta Веѕoni Ѕa Vjece Вen Ajo

“Sot feston ditëlindjen e 67-të Frau Angela Merkel. Kancelarja e zonja arriti që për 15 vite në krye të kësaj detyre ta rris fuqinë ekonomike dhe politike të Gjermanisë në nivele më të larta globale.

Zonja e hekurt vazhdon të jetë model i politikbërjes kudo në Evropë dhe botë.

Frau Merkel është dhe do të mbetet gjithmonë sinonim i fuqisë së gruas dhe një motiv për secilën grua në të drejtën e
përfaqësimit dhe punës së denj”

Leave a Reply