“Të dua përgjithmonë dhe mos më harro”. Burri i iku nga shtëpia dhe nuk u kthye më, gruaja lexon mesazhin e fundit mes lotësh


Një grua ka bërë një apel për të gje tur burrin e saj të zhd ukur i cili u largua nga banesa tre muaj më parë pasi shkoi në një fa rmaci.

Talia, 40, and her husband Joshua, who has been missing for nearly three months

Joshua Jones, 29 vjeç, u largua nga shtëpia për të shkuar në dyqanin në Matlock, Derbs, por nuk u kthye më – duke lënë të bre ngosur gruan e tij Talia dhe djalin e tyre të vogël Luke, i cili është së murë.

Talia tani po kërkon ndi hmë për të gjetur burrin e saj.

Ditën e zhd ukjes , Joshua i dërgoi sms gruas së tij dukei thënë “Të dua përgjithmonë” para se të fikte telefonin e tij.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply