Tani do nuse po ka jetuar në shpellë pa brekë e pa lekë, Antonela-Julit: Nuse ti, po ça të vi të rri pa rroba unë me ty…


Juljan Lala është hyrja më e re në Për’puthen që nxiti menjëherë debate në studio pasi tha se jeton në shpellë dhe udhëton në botë pa para.

Ai u shpreh se nuk është brenda botës së teknologjisë dhe nuk i njeh vajzat, por i thanë që ka një format ku mund të dalë në televizor e të gjejë nuse.

Melisa: Ke jetuar në shpellë dhe udhëton në botë pa para. Juli: Jam 29 vjeç. Kam hobi, profesion, jetë udhëtimin.

Melisa: Pse vjen në Përputhen? Juli: Thashë të bëj një ndryshim të jetës. Të gjej një nuse dhe të udhëtojmë.

Melisa: Të udhëtosh pa lekë me nuse?

Juli: Po. Antonela: I kam valixhet shumë të mëdha. Juli: Po s’ke çi do. Antonela: Të vi la kuriq thua ti? Juli: Më thuaj të di kush bën autostop e të iki. Më thanë që do dalësh në televizor, të gjesh nuse e thashë mbaroi.

Leave a Reply