Takimi i tyre i parë, Atdheu i bën surprizën romantike Antonelës


Këtë të mërkurë në “Përputhen” u transmetua takimi i parë mes Antonelës dhe Atdheut. Atdheu e surprizoi konkurrenten me një arush gjigant, në ngjyrë të bardhë. Antonela i shprehu sërish pëlqimin dhe më pas e puthi në faqe.

Pjesë nga biseda mes tyre: Antonela: Ç’është ky arush i madh? Atdheu: Ta kam sjellë ty. Antonela: Kaq i madh? Atdheu: Po. Antonela: Hajde të të puthi pak.


Atdheu: Më puth dhe nga kjo ana tjetër. Do të të akuzoj për ngacmim. Cila ishte arsyeja që me ke mbajtur në program? Antonela: Ishte pëlqimi që kisha për ty.


Atdheu: Ti në një moment the që nuk ke më për mua. Antonela: Ti çfarë nuk ke thënë. A mendon që jemi shumë të njëjtë?

Atdheu: Po. Po nuk mendon që është shumë e keqe? Antonela: Mendoj se kur të jesh ti me nerva, do të të bëj më shumë.

Leave a Reply