Takimi i Ѕtelëѕ dhe Ѕamiut i bukur dhe më ѕhumë komрlimente (Fotot)


Takimi mes Stelës dhe Samiut shkoi shumë mirë, ku të dy shëtitën të favorizuar nga koha e mirë dhe më pas u ulën të hanin drekë në një restorant.

Samiu nuk i kurseu komplimentet për Stelën, duke i thënë që është një yll. Ai gjithashtu i tha se edhe pse takimi shkoi shumë mirë me Gilbertën, ai përsëri nuk kishte atë ndjesinë si në takimin me të.

Leave a Reply