Ta рrek ѕhpirtin Mihrihje Braha, qaη kur tregon çfarë i kanë bërë Ѕerbët


Mirëpo, së fundmi Mihrija ka qenë e ftuar bashkë me bashkëshortin Naim Abazin në emisionin ‘Glamour Zone’, ku ka treguar shumë të pathëna më herët. Ndër të tjera, ajo ka zbuluar momentin më të tme rrshëm të jettës së saj. Këngëtarja ka treguar t me rrin që përjetoi një natë që u te rr0 rizua me a r më nga ѕerbët.

“Kemi qenë me makinë, natën, na ndalon p0Iicia. Na thotë fikeni makinën, mbaj mend që e kemi parë veten në ferra, ishim vetëm ne të dy në makinë, p0Iicia dhe asnjë tjetër.

Ishim me aut 0matik te k0ka me Naimin, dhe mbaj mend që mbylla sytë, edhe prita kur do më kapte. Ata na shanë dhe fyen serbisht, mëpas njëri nga p0Iicët na tha të iknim.”

Leave a Reply