“Sytë e mi blu po ta marrin Jasminën”, Princi provokon Andin.!!!


Një Iuftë e ftohtë është krijuar mes Andit dhe Princit për Jasminën. Pas takimit tëtyre, Princi i është drejtuar djalit se po ia merr Jasminën pak e nga pak. Ndërsa Andi i është kundërpërgjigjur se nuk ndjen asnjë konkurrencë nga ai.

Debati mes tyre:
Princi: Plako më duket se këto sytë blu po ta largojnë shumë Jasminën.
Andi: Unë nuk ndjej konkurrencë. Është provokim nga Jasmina.
Andi: Dy gjëra janë të sigurta, deka e kjo që po them unë.
Andi: Këtë vendim e ka Jasmina.
Jasmina: Dua që të mos ndryshosh mendim çdo javë. Ti je zhdukur fare, ke marrë çantën e je zhdukur.

Andi: Kam qenë në Kosovë kam qenë duke u marrë me punët e mia, s’dua të reagoj keq e me thënë gjëra që s’duhet me i thënë në telefon, kam reflektuar dhe jam këtu të flas si njeri i cilivizuar./Top Channel

Leave a Reply