Surpriza e Princit lë pa fjalë Jasminën: Nuk dua të vd-еѕ me ty. “Çmendet” Andi…


Princi ka lënë pa fjalë Jasminën në takimin e tyre të parë duke i bërë xhiro me helikopter, ndonëse ka fobi nga lartësitë. Ai i qëndroi shumë afër për ta bërë që të ndihej sa më e qetë. Fillimisht Jasmina hezitoi që ta shoqëronte dhe u largua me vr ap, por Princi e bindi që të hipte në helikopter.

Për këtë surprizë nuk mungoi komenti i Andit. Jasmina: Nuk dua të vd es me ty. Princi: Jo jo bashkë do vd esim. Jasmina: Si tu duk bota nga atje lart? Princi: Shumë e madhe. Thashë dua të jem lart me robin e zemrës. Jasmina: Ishte cdo gjë për ty. Princi: Të pëlqej shumë.

Jasmina: Jam shumë e turbulluar, nuk prisja të afrohesha me dikë tjetër kaq shpejt. Andi: Ideja me helikopter shumë i bukur, por mendoj që Jasminën e coj më lart në qiell unë pa helikopter. Jasmina: A mund të mos tallesh se dua të të marr ser iozisht? Andi: Po seriozisht jam./Top Channel

Leave a Reply