‘Super Аktrim’, Ana Kauri Тhumbon Кonkurrenten e re, OIën


Ditën e djeshme në “Përputhen” u transmetua takimi i Olës dhe Muratit. Sipas Mevlanit, Ola po aktron dhe ka dalë në takime me konkurrentin vetëm për ta ndarë me Sindin.

“Mendoj për Olën se kjo është një super aktrim përsa i përket Muratit. Nuk mundesh të jesh kaq i afërt për dy takime, mbi të gjitha kur ti shpreh dhe pëlqime me djem tjerë, që do të dalësh me djem tjerë. Ja arrite ta ndaje nga Sindi. Tani besoj se javën tjetër e parkon aty nga rrjeshti i dytë edhe pastaj e ka në dorë kur t’i dojë”, tha Mevlani.

Të njëjtin mendim duket se ka dhe Ana Kauri, e cila ka lënë një koment në faqen e “Përputhen”.

“Është bërë mjeshtër Mevlan Shaba, nuk ia hedh dot më njeri”, ka shkruar ajo, duke thumbuar kështu Olën.

Leave a Reply