“Super Αktrim, Јavës tjetër do Рarkoheѕh nga rreѕhti i dуtë”, Mevlani komenton takimin Ola-Murati /Pamje


Murati dhe Ola kanë zhvilluar takimin e dytë gjatë kësaj jave në natyrë, ku nuk u treguan aq të afruar.
Një pjesëtar i tretë ishte në takim, maç0ku i Olës i cili duket se e pëlqeu Muratin.

Pas transmetimit të takimit, Mevlani e quajti një aktrim nga ana e vajzës.

Mevlani: Super aktrim me Muratin se nuk mundesh me qenë kjo ndjenjë. Nga java
tjetër do park0het nga rreshti i dytë.
Ola: E kam thënë që pëlqimi ka nisur që jashtë, ti nuk e ke parë emisionin nga jashtë.
Ola: Unë ashtu jam ashtu e shpreh dashurinë time.

Mevlani: Ti nuk duhet ne pas më pëlqime me djem të tjerë kur për pak e рuthe në Вuzë.
Mevlani: Ti e fute në gra-ckat e tua, i bën disa takime të tjera e rikthehet prap aty./Top Channel

Leave a Reply