Studim i re/3 simрtomat që në 85% të rasteve tregojne se jemi te рrekur nga К0VIDI


Keto jane 3 simptomat me kryesore qe jeni infektuar me c0vid.Lajmin e ben te ditur ISHP në Britaninë 85% të rasteve konfirmojnë se një njeri është i infektuar nga ko rona virusi.

1-Një kollë e re dhe e vazhdueshme; kollitje për më shumë se një orë, ose të pasurit 3 episode ose më shumë kolle të vazhdueshme brenda 24 orësh.

2-Ethe, temperaturë mbi 37.8C

3-Ndryshimi i nuhatjes apo shijimit; në pjesën më të madhe nuk mund të nuhasni apo shijoni gjë, ose këto shqisa janë ndryshe nga normalisht.

Por vi ursit po i hu mbet fuqia dhe shpresojme qe te kemi sa me pak te infektuar por mos harroni te jemi vigjilent duke perdor masken dhe disinfektivet per pastrimin e duarve.

Leave a Reply