S’pati nënë po u rrit nga dy baballarë që flenë bashkë, 21-vjeçarja: S’e kisha problem, qaja vetëm kur nuk më hidhnin miliona para në bankë


Saffron Drewitt-Barlow ka pranuar se ka shpenzuar $85 000 brenda një dite dhe thotë se do të qante nëse kishte më pak se $1milionë në bankë.

Saffron Drewitt-Barlow, bija e parë e dy baballarëve në Britani, thotë se ka shpenzuar nje here $85,000 buzë pishinës së një hoteli.

Saffron është bija e ish-partnerëve milionerë Barrie, 51 vjeç, dhe Tony Drewitt-Barlow, 55, prandaj është mësuar me të pasurit shumë para.

‘Prindërit’ e saj i kanë lidhur një pension të përmuajshëm prej $5,000 për shpenzime “esenciale” por ajo ka gjithashtu një kartë krediti pa limit për gjëra të tjera për të cilat mund të ketë nevojë.

Paratë e saj ajo i shpenzon vetëm për sende ‘firmato’ dhe takime në sallonet e bukurisë. Babai Tony, i fali asaj $15 milionë kohët e fundit, pasi një ecurie të mirë në bizneset e tij.

Prandaj me të gjitha këto para vajza i ka lejuar vetes të shpenzojë, duke përfshirë dhe $100,000 në kir urgji estetike. Saffron shton: “Tani kam paratë e mia, por kur po rritesha kisha $5,000 çdo muaj në formë pensioni

Leave a Reply