Skandaloze: Një tjetër konkurrent në “Për’puthen” është në lidhje jashtë emisionit


Erjoni ka folur edhe për lidhjet e konkurrentëve të tjerë që janë ende në emision dhe janë në lidhje jashtë

Moderatorja e Express Rozë e ka pyetur Erjonin se a është ai në dijeni që dikush është ende në emisionin “Për’puthen” por që kanë lidhje jashtë.

“Po, ka. Madje ai konkurrenti që e dinë shumë mirë cili është, jemi parë me atë nga makina në makinë, ai ka qenë i shoqëruar me një femër, është konkurrent mashkull”, ka thënë Erjoni.

Sipas tij, ai në një moment i tha atij që “është më mirë të largohet ose ai do ia bëj një video”. /GazetaExpress/

Leave a Reply