Ѕkandаli Andi-Tea-Beart/ Reagon Ana Lleshi: Nuk i ka detyruar askush të dalin çift


Një nga çështjet më të diskutuara ditët e fundit është skandali Andi-Tea-Berati.

Tea dhe Andi, dy protagonistët në këtë ngjarje, u shprehën se kishin qenë të detyruar për shkak të kontratës që kishin lidhur me produksionin që të dilnin bashkë si çift.

Leave a Reply