Skandal tjetër? Jasemina ka filluar me vëllanë e Atdheut të dal: Urime shpirti im!


Situata mes disa djemve dhe vajzave në “Përputhen” momentalisht është e ndërlikuar. Jasimn dhe Sara ishin dy hyrjet e fundit në program dhe shumë shpejt u bënë mike.

Por kjo miqësi do të mbaronte më shpejt se ç’filloi si shkak i xhelozisë së Jasmin për Andin, me të cili ka shkëmbyer edhe puthje në buzë dhe sipas saj Sara nuk e respektoi atë si shoqe duke dalë në takim me djalin që ajo pëlqente.

Ndërkoh nga ana tjetër, komentet e Jasmin me Atdhuen (ky i fundit puthi në buzë Sarën) po bëjnë lëmsh rrjetin.

“I bukri im”, “Antic ovidi im”, janë disa prej komenteve misterioze që shkëmben dyshja.

Por nëse deri këtu nuk ju bëri asgjë habi, Jasim e quan vëllain e Atdhuet, Butrinitn: Shpirti shpirtit tim.

Po për këtë të fundit ç’të mendojmë? Kujtojmë së vëllai i Atdheut ishte i ftuar në “Përputhen” dhe la mjaft mbresa si te vajzat e emsionit ashu edhe te publiku.

Leave a Reply