SkandaIi me lulet që i dërguan Ledjanës, Antonela ka gati kunjin për konkurrenten: Të dua o shpirt…


Të dyja konkurrentët e emisionit “Përputhen” shpeshherë kanë zën ka me njëra-tjetrën. Antonela dhe Ledjana, fja losën mes vete për arsye se të dyja kanë të njëjtin që llim, ta bëjnë për vete Mevlan Shabanin, konkurrentin e emisionit, shkruan lajmi.net.

Me gjithë dëshirën e saj, Ledjana ka bef asuar me një veprim të mërkurën. Ajo u dis kutua në program pasi kishte publikuar në Instagram një dhuratë që dikush i ka dërguar për ditën e të dashuruarve.

Dhuratën, Ledjana e ka postuar por menjëherë e ka fsh irë në të cilën përveç dhuratës edhe shkruante “Më mun gon”.

Rikujtojmë se, Antonela i ka bërë pre sion në studio që të tregoi se kush i ka dërguar dhuratën dhe të mos shka ktoj de bat aty, por ajo nuk e ka lë në më kaq.

Antonela ka publikuar në Instagram një fotografi ku dikush i ka dërguar lule dhe një letër. Për dallim nga Ledjana ajo e ka publikuar letrën dhe ka treguar se edhe nga kush e ka marrë dhuratën. Antonela zbuloi se nëna e saj i ka dërguar lule

Leave a Reply