S’ka meѕhë në meѕnatë/ Раѕhka Ortodokѕe do të mbahet të dielën në mëngjeѕ, për ѕhkak të masave K0VID

К0VIDI dhe ora policore, besimtarët ortodoksë do t’i mbajë larg kishës.

Mesha e shenjtë e Pashkës Ortodokse, që zhvillohet në mesnatë, kësaj here nuk do të kremtohet në kishën Ringjalljen e Krishtit. Besimtarët do ta presin në shtëpitë e tyre.

At Grigor Pelushi thotë se Kisha ortodokse e ka zhvendosur meshën e shenjtë dhe ajo do të zhvillohet të dielën, në orën 7 të mëngjesit.
Besimtarët ortodoksë sot në Kishë, kishin vetëm një lutje: Largimin e ko ronav irusit./Top Channel

Leave a Reply