Sindi u përgjigjet fansave, që e pyesin në lidhje me Muratin dhe vajzën e re në “Përputhen”


Sindi Loci është shumë aktive në rrjetet sociale, dhe në çdo moment gjen kohë që të bëjë bashkëbisedime me ndjekësit e shumtë. Së fundmi ajo ka bëjë një pyetje për fansat: “Çfarë ju motivon edhe kur ndiheni shumë të de mo ra lizuar?”.

E teksa shumë fansa u përgjigjen pyetjes që ngriti Sindi, kishte nga ato që i bënin pyetje në lidhje me emisionin “Për’puthen”.

“A je gati të luf tosh me vajzën e re për Muratin?”, ishte një pyetje që iu drejtua konkurrentes së “Për’puthen”, e cila u përgjigj: “S’kam pse luf toj me asnjë për askënd. Është Murati ai që do zgjedhi se kush i pëlqen apo jo. Në qoftë se nuk e keni vënë re unë nuk jam tipi që luf toj për dikë. Preferoj që personi tjetër të luf tojë për mua”.

Madje ndjekësit nuk e lanë me kaq, pasi sërish një tjetër e pyeti nëse vajza e re që hyri mbrëmjen e djeshme, do t’ia rrëm bejë Muratin.

“Nëse arrin ta “rrëm bejë” do të thotë që s’ka qenë kurrë i imi”, përgjigjet Sindi sërish.

Ndërsa një tjetër i sugjeron që të luf tojë për Muratin, për aq kohë sa e la për Locon. “Ku e lash unë për Locon? Unë pikërisht nuk zgjodha të dilja me Locon kur ai u largua, sepse ndjeja diçka për Muratin”, tha Sindi.

Leave a Reply