Sindi nuk përmbahet/ Telendis Anën: Je e lidhur jashtë kot bën kot sikur do të dashur, do t’i nxjerr provat


Përballja e Sindit dhe Anës nuk ishte aspak e qetë. Vajzat e kanë kërkuar këtë përballje pas debateve që ato kanë pasur jo pak herë mes tyre por edhe kjo e sotmja nuk shkoi as pak mirë.

Debati: Sindi: Ti më ke aku zuar për fal lco por ti je vet e tillë

Ana: Ku e pe ti? Sindi: Tregoji interesat e tua jashtë, dhe pse e përdor kohën tënde këtu për interesat e tua.

Ana: Çfarë kam unë jashtë? Sindi: Atë do e thuash ti, tregoje çfarë ke jashtë programit Ana: Ke prova toi? Sindi: Sapo t’i kem në dorë do të t’i tregoj pa merak.

Leave a Reply