VIDEO/Ѕindi nuk ia va-ri, pro fesori ia ”L Y P” prezan tueѕes së njohur shqiptare: Dola be-qar nga ”Përputhen” a do viѕh me mua të….


Almendi, ish-konk urenti i “Për’puthen” gjatë emisionit “E diell” shprehu një dësh irë dhe i pro pozoi moderatores Alesia Bami një kërcim me të.

“Meqë dola beqar nga emisioni dhe Alesia po ashtu është beqare dhe meqë të dy pël qejmë kërc imin, do të doja një kërcim me të. Kam ardhur me vetëbesim të plotë”, i tha Almendi.

Nuk munguan kri tikat nga një tjetër e ftuar, Albërije Hadërgjonaj. “Ti more djalë nuk di çfarë do. Që të kup to sh jetën, duhet të dish çfarë kërkon në jetë. Ti kalon nga dega në degë, erdhe këtë për një kërcim me mua dhe shkon i thua Alesias”, i tha Albërija Almendit.

Leave a Reply