Sindi mori puthjen e parë në takim? Sara taIIet keq: Po hë ore ti se e lodhe të shkretën/Pamje


Sindi dhe Geljani kaluan shumë mirë në takimin e tyre, ku nuk kanë munguar bisedat e ngrohta, komplimentet dhe kërcimi.

Në kërcim u vu re se ishin shumë të afërt me njëri-tjetrin, ndërsa Sara ka ironizuar gjithçka duke pyetur Geljanin: “Pse nuk e puthe se u lodh e shkreta?”

Por Sindi iu përgjigj duke thënë se nuk e lejoi ajo që të bëhej puthja. Para se të transmetohej takimi, Sindi refuzoi që ta shihte pasi Geljani pranoi takimi 4 minutësh me Sarën.

Leave a Reply