Sindi iku nga studio duke qarë, Elvisi i del në krah: Si e latë ashtu nuk thatë një fjalë të vetme


Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Elvisi i ka dalë në mbr ojtje Sindit pas për plasje s me Julin ditën e sotme.

Me anë të një postimi në rrjete sociale, ai ka shkruar se sjellja e produksionit dhe e konkurrentëve në studio ndaj saj është e papranueshme dhe e neveritshme.

“E neve ritshme deri në eks trem të shikosh se si në një produksion me kaq audiencë dhe përgjegjësi, justifikohen ofe ndimet e rënda dhe përkrahen antivlerat. Ore ju që jeni aty brenda, si pranoni të jeni të pranishëm e mos të thoni një gjysmë fjale? Qoftë Sindi, qoftë kushdo tjetër, se meriton këtë për buzje publike, në një show që pretendohet se përfaqëson rininë shqiptare”, ka shkruar Elvisi.

Leave a Reply