Sindi e thotë: Jam akoma e virgjë/ Tregon edhe: Jam bërë хheloze për Muratin nga Turqia


Sindi është rrëfyer në makinën e së vërtetës në Për’puthen Prime duke zbuluar diçka që nuk e dinim më parë.

Ajo u shpreh se është bërë xheloze për një nga djemtë me të cilin ka pasur takime dhe bëhet fjalë pikërisht për Muratin. Ajo theksoi se deklaratën e bujshme se është e vir gjër nuk e ka bërë për të fituar famë.

Ndër të tjera rrëfeu se një prej djemve që e ka bërë të ndihet më keq në takime është Mevlani.

Leave a Reply