Sikur e ndjeu/ E reja pak para se të japë shpirt i shkruan nënës: O ma nuk po mbaj lotët..


Një adoleshente ka dhënë shpirt, ku një i ri t apë e fluturoi në ajër. Por zbulohet letra që ajo i kishte shkruar nënës së saj para se të jepte shpirt.

Letra e adoleshentes:

“E dashur nënë, do të doja të ishe krenare për mua sepse mbaja fjalën dhe mbaja premtimin që të dhashë. Edhe pse e kalova mbrëmjen me miqtë e mi, nuk p iva pasi e dija që duhej të ngisja makinën. Mami, kam shumë dh imbje që nuk i mbaj dot lotët … Kërkoji babait të jetë i f ortë dhe motrës sime të vogël të mos ketë f ri kë. Mami, ndjehem sikur po l argohem… Të dua mami, të dua shumë!

Burimi: Santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply