“Si vaji i Borshit, ekѕtra i vir gjër”/ Sindi ѕhрërthen раѕ komentit të Julit: O unë, o ti në këtë studio!


“Je si vaji i Borshit, ekstra i vi rgjër”, ky koment i Julit një nga djemtë e rinj në përputhen nxehu Sindin, e cila kërkoi që ky i fundit të largohej nga studio.

Debati

Juli: Unë se kuptoj këtë, doli me një, me dy, me tre, e tj. këto janë perversitet, të dalësh me të tërë jave për javë
Sindi: Çfarë po thua, e di ti me kë të bësh. O unë o ai në këtë studio.

Juli: Unë s’ta thashë për gjë të keqe, mbase ti si mban shaka e tilla. Më kishin thënë që je vajzë e mirë. Ne e themi në jug këtë se vaji i Borshit është i mirë, dhe ta thashë si kompliment, por ti e more ndryshe.
Sindi: Këto janë ofendime se ksiste.

Top Channel

Leave a Reply