Si ta kuptoni që jeni shëruar plotësisht nga mushkëritë? Disa këshillat për ata që e kanë kaluar K0VIDI-n


Mjeku popullor Ylli Merja thotë që çdo person që ka kaluar K0VIDI-n, duhet të vazhdojë të kujdeset ende, duke konsumuar dhe disa produkte që ndihmojnë në rikuperimin e shpejtë të organizmit.

Ai tregon dhe ushtrimin që duhet të bëni për të kuptuar nëse jeni shëruar plotësisht nga prekja e mushkërive.

“Ngjisni shkallët, tre katër kate me hap të shpejtë, ose ngjisni rreth 550 metra një malore dhe nëse nuk keni këputje të muskulaturës së këmbëve nga prapa, mushkëria është shëruar plotësisht. Në të kundërt vazhdoni të konsumoni lëngu mishi dhe çaj për kollën për një kohë më të gjatë”, shprehet mjeku Merja për Top Channel.

Përveç lëngut të mishit, mjeku Merja thekson se persoant e prekur nga virusi duhet të konsumojnë çajra dhe fruta të thata, ndërsa për personat që kanë përjetuar gjendje ankthi dhe depresioni gjatë periudhës me K0VID, ai këshillon të konsumojnë qumësht blete, pasi është qetësues nervor.

“Në një gotë lëng mishi, pule, qingj ose në mungesë të tyre viçi, pijeni esëll në mëngjes bashkë më një vezë brenda. Pijeni rreth dy javë në mënyrë të pandërprerë. Çaj nga lulja e aguliçes, një gotë në çdo vakt, propolis, frutat e thata. Propolis me rigon bëhet i fuqishëm dhe shumë veprues”, tha Ylli Merja.

Leave a Reply