Si nuk pati shpirt? Nuk i tregoi se ku ishte nëna, babai i Меrr Јеtēη vajzës në lule të moshës


Një baba xhel0z i ka ma rrë je tën vajzës së tij, kur ajo refuzoi t’i tregonte se ku ndodhej e ëma pas ndarjes. 69 vjeçari Mustafa Ali Yilmaz, u përpIas me makinën e të bijës në Balikesir, Turqi, e nxorri atë me f0rc ë nga mjeti dhe e pyeti për adresën e ish-gruas së tij.

I ati e kishte ndjekur me makinën e tij, dhe më pas e përpIas i duke e nxjerrë nga rruga. Kur vajza refuzoi të tregonte ai nuk e pyeti i mo ri jetën.

Babai u largua në këmbë nga skena. Nëna, Gulden Yilmaz ishte divorcuar prej tij në janar 2019.

Leave a Reply