Si nuk na e kanë thënë përpara/ Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë herpesi zhduket brenda natës, ja si të veproni


Si nuk na e kanë thënë përpara/ Me këtë produkt që e kemi të gjithë në kuzhinë herpesi zhduket brenda natës, ja si të veproni

Herpesi është një inf. eksion vi. ral që shkaktohet nga një vi. rus simpleks. Zakonisht dallohet sepse dalin pranë zonës së buzëve në formë pla. gësh.

Nëse do kërkoni ndihmë mje.kësore atëherë mj.eku juaj do ju jap një il. aç anti. vi. ral, por kjo nuk është alternativa juaj e vetme.

Hipokrati e ka përdorur hudhrën për të shëruar inf. eksi.one të ndryshme. Shumë shpesh hudhra është përdorur për të vra. rë parazitët dhe mik. robet pato.gjenike.

Sipas studimit të gazetës njohur, është raportuar se hudhra përmban 33 komponimet e sulfurit, të gjitha aminoacidet e rëndësishme, mineralet kryesorë dhe vitaminat A, B

Një studim i bërë doli në rezultatin se lëngu i dalë nga hudhra largonte vir. usin e herpesit kompleks dhe shumë vir. use të tjera. Doktorët rekomandojnë të konsumoni 2 lugë me hudhra të pagatuara të përziera me mjaltë.

Ata sugjerojnë ta mbani sa më shumë të mundeni hudhrën në gojë para se ta gëlltisni

Leave a Reply