Si erdhi РoΙicia në Еmisionin e Arbana Osmanit: Stiljano dhe Ersonelda duhen por familjarët e vajzës nuk e pranojnë djalin


Mbrëmjen e djeshme programi “Dua të të bëj të lumtur” trajtoi historinë e nda luar të dashurisë midis Stiljanos dhe Ersoneldës. Ata ishin njohur që në fëmijëri me njëri- tjetrin dhe kishin vendosur që të krijonin familjen e tyre. Por në këtë histori dashurie kishin nd ërhyrë familjarët e Ersoneldës të cilët nuk i lejonin ata që të qëndronin bashkë me arsyen se ata ishin kushërinj.

Në prapaskenë ndodheshin familjarët e Ersoneldës të cilët e kishin shoqëruar atë në studion e programit “Dua të të bëj të lumtur”. Ata po e ndiqnin të gjithë historinë nga prapaskena dhe në momentin kur zbuluan se kush e kishte ftuar Ersoneldën filluan të agr avohe shin dhe të kërkonin disa herë që transmetimi të ndërp reh et.

E vendosur p ërba llë një pre sioni kaq të madh, Ersonelda e fr ikësuar kërkoi që të thirreshin o ficerët e p olicisë, pasi sipas saj situata po bëhej tepër e rr ezik shme për të dhe Stiljanon.

Leave a Reply