Shtoni Fatin dhe Lekët! Duhet me Patjetër ta Bëni për të Sjellë Mbarësi


Kohët e fundit, situata që po kalon bota, ia ka dobësuar ekonominë të gjithëve prej nesh.

Edhe pse po tentojmë të punojmë në disa lloj punësh, sërish financat nuk ka dalin kurrë, ndaj dhe në kokën tonë gjithnjë ekziston ajo dëshira: Ahh sikur të kisha pak më shumë lek!

Në disa vende të botës, ekzistojnë disa besime dhe tradita, në lidhje me këtë çështje ku njerëzit fillimisht besojnë se duke punuar mund të fitosh lekë, por në të njëjtën kohë edhe pak fat nuk do t’i bënte keq askujt.

Madje, disa prej nesh kanë deklaruar se duke ndjekur disa këshilla dhe rite të Feng Shui-t ata kanë përmirësuar vetë-besimin e tyre, kanë fituar më shumë moral dhe në të njëjtën kohë i kanë shtuar më shumë fat vetes së tyre.

Po, a mundet të ekzistojë vërtetë një forcë fati që do të na i rriste financat?

Shumica prej jush mund të tregohen skèptikè në lidhje me këtë temë dhe mund ta cilësojnë si një humbje kohe, por nuk mbaron me kaq.

Në shumë studime dhe artikuj të ndryshëm të njerëzve në botë, shumica prej tyre thonë se ritet e Feng Shui-t i kanë sjellë shumë fat dhe ne të njëjtën kohë ata kanë arritur të gjejnë mundësi të ndryshme në jetë për të rritur dhe shtuar financat e tyre.

Ndaj dhe ne sot në këtë artikull do t’ju tregojmë me një nga metodat më popullore në botë që t’i sjellë vetes sa më shumë fat në lidhje me përmirësimin e financave tuaja.

Këshillë: Kjo nuk është një mágjí por thjesht një metodë popullore për t’i sjellë sa më shumë fat vetes dhe nëse ju nuk besoni në gjëra të tilla, ju nuk duhet ta provoni pasi nuk do të sjellë asnjë efekt. Çelësi i suksesit është vetëm besimi!

Ju duhet të bëni një përzíerje dhe kjo përzierje nuk ju kushton asgjë, është plotësisht e sigurt dhe mund t’ju sjellë veçse ndjenja pozitive, buzëqeshje, mendime të mira dhe energji pozitive për dëshirat tuaja.

Çfarë ju duhet:

Piper me ngjyrë të zezë: 12 kokrra

Oriz i bardhë normal nga ai për gatim: 1 grusht

Qírínj pa aromë dhe me ngjyrë të jeshilët: 3 copë

3 copë enë qelqí mesatare (preferohen nga ato që mbajnë turshitë e kastravecit)

Ja se si duhet të veproni më pas:

Enët e qelqít që ju morët duhet të jenë sa më të pastra në mënyrë që çdo gjë të funksionojë në mënyrë përfekte.

Më pas brenda enëve ju hídhni nga 2 lugë gjelle me orizin e bardhë dhe më pas fusni dhe 4 kokrra nga piperi me ngjyrë të zezë.

Pasi t’i keni hedhur të gjitha këto, shtoni pak ujë të pijshëm deri sa uji të dalë mbi këto sendet që ju hodhët brenda në enën e qelqít.

Të njëjtin veprim bëjeni edhe për enët e tjera.

Merrini më pas enët dhe vendosini në secilën dhomë ku ju rrini në shtëpi (në dhomën e gjumit, në sallon ose në ambientin ku ju rrini më shumë).

Këshillë: Duhet që ena e qelqít të jetë vendosur në një cep të dhomës ku preket nga drita e diellit.

Më pas, pas afër çdo ene qelqí vendosni nga një qíri me ngjyrën jeshile dhe ndízèni atë.

Prisni deri sa qíríu të dígjèt plotësisht, dhe më pas hídhèni në kosh, ndërsa enët e qelqit mos i lëvizni nga ambienti ku ju i keni vënë.

Kjo metodë është provuar që të sjellë një “frymë” tjetër në shtëpinë tuaj dhe shumë shpejt (me shumë besim) ju do të shihni që financat dhe fati juaj do të rritet ndjeshëm

Leave a Reply