Shtatzënë dhe shumë e lumtur, biznesmeni i ulet në gjunjë dhe i propozon në Maldive, Fjolla Morina i thotë ‘PO’ (VIDEO)


Fjolla Morina sigurisht nuk mund të thoshte fjalë tjetër përveçse “po”.

Partneri i saj Fisnik Syla i ka bërë sot një propozim madhështor këngëtares kosovare duke e mahnitur me surprizën. Ata ndodhen në Maldive dhe Fisniku kishte përgatitur një ceremoni shumë përrallore për Fjollën. Ai i ulet në gjunjë dhe i propozon, teksa i vë unazën në gisht.

Leave a Reply