Shtatë lloje të grave që i trembin burrat


Ndonjëherë ndodh që në jetë, të takojmë dikë dhe t’i themi vetes se ky mund të jetë personi që na nevojitet, ai me të cilin do të jetojmë pjesën tjetër të jetës tuaj. Sidoqoftë, ndonjëherë ndodh që të hasim në surpriza të pakëndshme, në këtë rast, njerëz të këqij. Ekzistojnë padyshim lloje njerëzish me të cilët nuk duhet të shoqëroheni nëse ndonjëherë mendoni të futeni në një lidhje serioze dashurie. Pasqyrë e të gjitha grave për të ikur si murtaja …

Nëse në Francë, një martesë zgjat mesatarisht sot midis 5 dhe 9 vjet, mbase nuk është një rastësi. Takojmë dikë, mendojmë se ai është personi i duhur, jetojmë me ta për pak kohë dhe pastaj kuptojmë se ata absolutisht nuk na përshtaten!

Nëse kjo ndodh për disa nga ju zotërinj, dijeni se ka profile të caktuara të grave me të cilat nuk është mirë të bashkoheni. Ju nuk i keni njohur ata? Tani nuk do të jeni më në gjendje të thoni se nuk e dinit.

Gratë narciste:
Këto vajza janë në kërkim të vazhdueshëm të vëmendjes. Ata nuk do të hezitojnë të bëjnë gjithçka që munden për t’ju tërhequr tek ata dhe për të zënë thellësitë e mendimeve tuaja gjatë gjithë ditës. Nëse e dashura juaj është si “Unë, unë dhe mua …”, ikni!

Gratë tepër të varura:
Kur marrëdhënia e një çifti kthehet në varësi (cilado qoftë forma e saj: fizike, emocionale, financiare …), është një shenjë e keqe. Mund të bëhet shpejt e dhimbshme për të dy ju.

Gratë totalisht të papjekura
Një vajzë emocionalisht e papjekur mund të jetë një dhimbje nëse mendoni të shkoni më thellë me të në marrëdhënien tuaj. Xheloze, e varur 100% nga ju, e ka të vështirë të imagjinojë veten pa ju dhe nuk e merr domosdoshmërisht marrëdhënien tuaj seriozisht. Gjynah

Vajzat 2.0!
Të fiksuara nga imazhi që pasqyrojnë në rrjetet sociale , disa vajza mund të jenë narciziste apo edhe të padurueshme. Kjo ndonjëherë mund të bezdisë disa burra …

Gratë e fiksuara …
Një vajzë që kujdeset për trupin e saj nuk supozohet se do t’ju trembë djemtë. Sidoqoftë, kur disa prej tyre fillojnë të fiksohen pas vijave të belit, kjo shpejt mund të kthehet në një makth për ju!

Divat:
Ata mendojnë se gjithçka u takon ose u lejohet, dhe se papritmas, ata mund të sillen si të duan ose dëshirojnë me ju, edhe nëse kjo nuk ju magjeps shumë …

Les femmes fatales
Disa gra mund të jenë mizore kur bëhet fjalë për zemrat tuaja të vogla zotërinj. Kini kujdes për femrat fatales. Ata do të përfundojnë duke ju dëmtuar …

“Miss unë di gjithçka”
Të jesh e sigurt për veten dhe aftësitë e saj, siç e dimë, është gjithmonë mirë për të bërë përshtypje djemve. Por të jesh shumë krenar ose i plotë me veten tënde shpejt mund të bezdisë ju zotërinj! Dhe ne ju kuptojmë …

Gratë që nuk e kanë gjuhën në xhep
Si t’i besoni një gruaje që vazhdon të flasë me sallata përreth tyre … Kini kujdes për gratë që bëjnë shumë prej saj. Kjo zakonisht nuk bën mirë për ju ose çiftin tuaj …

Leave a Reply