Shqiptari u lutet Gjermanëve t’i shpëtojnë gruan e tij nga ѕѐmundја e Iigë që të rris djalin, s’do e besoni dot se çfarë bënë


Laura 33 vjeçe e ka parë djalin e saj Luan 7 muajsh të rritet gjatë muajve të fundit, kryesisht përmes kameras. Menjëherë pas lindjes, nënës së e re nga Mahlsdorf në Gjermani iu tha se ishte me së_mundje të k_eqe. Por për Luarën Gjermane, e cila është e martuar me një shqiptar kanë bërë një të madhe. Si bëhet e ditur një person ka dhuruar paIcë dhe pritet që t_rupi i saj ta pranojë.

Nëse kjo funksionon, ajo mund të bëhet përsëri plotësisht e shëndetshme. Burri i saj shpreson që ajo të shkoj sa më parë në shtëpi dhe të jenë të tre bashkë. Burri i saj thotë se gruaja e tij do ia dal, pasi ajo ka shumë dëshirë të rrisë djalin e saj.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a Reply