Shqiptari kap gruan duke e tra.dhëtuar me kushëririn e tij për 1 vit e gjysmë, i i ben ate qe nuk imagjinohej


Tra.dhtia e gruas kishte bërë që të niste gjithcka ka ndodhur deri më sot. Një vit e gjashtë muaj kërc.ënime dhe dh,u.në.

Protagonistë të kësaj ngjarje janë një cift shqiptarësh, të cilët ishin prindër të dy fëmijëve.

Sic shkruajë sot mediat italiane, raporton Panorama, shqiptarët banonin në Brescia, e gjatë kësaj kohe, edhe fëmijët e tyre kanë përjetuar momente të tme.rrshme gjatë dh.u.nës që babai ushtronte ndaj të shoqes.

Por gjithçka kishte nisur pasi ishte zbuluar tr.adhtia e gruas me kushëririn e burrit të saj.

Një gjest që sipas asaj që raportojnë mediat italiane, ka bërë që burri i saj të mos e ndajë, por ta kër.cënoje e dh.u.nojë gruan. Por jo vetëm kaq, ka pasur kërc.ënime me vd.ekje edhe kundër kushëririt të tij.

Leave a Reply