Shqiptarët ende marrin ushqimin e dasmës me vete, shihni videon


Në përgjithësi ne vendin tone gezimet dhe hidherimet i ndajme gjithmone me shume njerez,

Ashtu ka qene gjithmone ku ne te gjitha gezimet ishte tendenca te ftoheshin te gjithe te njohurit dhe te mos ngelte askush i merzitur.

Ka disa situata që bien në sy nga dasmat shqiptare.

Shpeherë ushqimi nuk përfundohet dhe ka nga ata që e paketojnë dhe e marrin me vete.

Ne keto raste idete e shqiptarëve janë dy:

-E marrin mishin se është harxhuar i zoti dasmës dhe gjynah të hidhet.

-Kanë paguar lekët (qokën) pse të mos e marrin.

Një moment të tillë ku i fturi paketon ushqimin për ta marrë me vete, e shihni në videon e mëposhtme

Leave a Reply