Shqipja është e lidhur me Fationin? Ana befason me deklaratën: Jashtë emisionit e ka …


Sot në emisionin “E diell” l, ish-konkurrentja e “Përputhen”, Ana 1 u pyet nëse pëlqimi i saj për Fation Kuqarin ka qenë i vërtetë dhe pse nuk u bashkuan pas daljes nga emisioni.

“A ka qenë real pëlqimi për Fationin? Dhe pse nuk u bëtë çift tani që jeni jashtë emisionit?”, ishte pyetja. Fillimisht, Ana i habiti të gjithë me deklaratën e saj, teksa tha se ndoshta jashtë emisionit Fationi është i Shqipes.

“Se ndoshta tani që jemi jashtë emisionit e ka Shqipja”, u shpreh ajo, duke iu drejtuar Shqipes, e cila ishte po ashtu e ftuar në “E diell”. Më pas ajo shtoi se po bënte shaka.

Leave a Reply