Shqipe Hysenaj përballë burrit që është bërë grua, habit teleshikuesit me komentin e papritur të saj: Nuk e pranoj që…


Të ftuara, në rubrikën “Trotuar”, në emisionin “E Diell”, Shqipe Hysenaj dhe Linda Rei japin mendimin e tyre për ‘h omofo binë’.

Pasi Bledi Mane e aku zo n ish-konkurenten e “Për’puthen” si ho mof obe, duke kujtuar deb atin e saj me Gracianon në “Për’puthen”, Shqipja ku ndër shton. “Unë nuk e gjy koj, thjesht nuk e pranoj të kem një të dashur të tillë”.

Linda Rei vazhdon komentin e Shqipes: “Unë a snjë herë, në asnjë intervistë, nuk kam dashur t’i ndërroj mendjen askujt, nëse të pëlqej faleminderit, nëse nuk të pëlqej, faleminderit njësoj. Nëse është apo jo hom o f obe, nuk na përpuq asgjë dhe nuk na l idhen jetët tona, kështu që ashtu e ka mendimin, le ta mbajë”.

Shqipja shton se është pro familjes, por nuk i gj ykon “persona si Linda”.

Leave a Reply