Shprehja “Femijet i ruan Zoti” eshte e vertete,per me teper shikojeni vete (Video)


“Një mrekulli”, janë këto fjalët e një nëne amerikane me emrin Tila Levi, e cila teksa po ndërronte djalin e saj 11 muajsh, për një fragment mund t’i kishte ndodhur gjëma.

Gruaja e la të birin në tavolinën ku po e ndërronte, ku vogëlushi u rrotullua dhe u rr.ëz.ua.

Por ishte ndë.rhy.rja e vëllait të të voglit me moshë 9- vjeçare, i cili me një shpejtësi të paparë, arriti të kapë foshnjën pa përfunduar në dysheme.

Skena që gjeni më poshtë e ndodhur fundjavën e lënë pas më Florida, u filmua nga kamerat e vendosura në banesë dhe po bën xhiron e botës.

Leave a Reply