Shoferi i autobusit bën për një lek 19-vjeçaren: ku shkon me pantallona kaq të shkurtra? Zbrit poshtë!


Një ngjarje e pa zakontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë. Shoferi i autobusit i ka bërë moral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë të shkurtra. Ai e ka përzënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte eksp0z-uar shumë tr upin.

19-vjeçarja Amanda Hansson mbeti e tu rpë rua r nga veprimi i shoferit. E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë etike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë celsius.

Ajo shkroi:
Kam një pyetje, çfarë lloj s *k z.iz m.i është ky? Asnjëherë në jetën time nuk jam ndjerë më e po.sh të.ru.ar”.Shoferi është pe.zull.uar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e he.tim.it.

Leave a Reply