Shkurte Fejza shpreh nguѕhëIIime për vdееkjen e Сimës: Nuk munda t’i them lamtumirë sepse vet po Iuftoja me këtë ‘dreq’ νirμѕi


Aktori i mirënjohur Cima ka νdekμr si pasojë e К0νid -19 disa ditë më parë dhe shumë ngushëllime dhe fjalë mirënjohjeje kanë ardhur në adresën e familjes së tij, duke e kujtuar artin e tij dhe vlerat e tij njerëzore, shkruan “Kosovarja”.

Lidhur me këtë, një reagim së fundmi e ka bërë këngëtarja Shkurte Fejza e cila po ashtu ka qenë duke u përballur me К0νid -19.

Këngëtarja e zhanrit popullor thekson se nuk i dha lamtumirën legjendës së hu morit pasi ndodhej në një gj-endje të tillë me К0νid -19.

Fejza po ashtu i ka shprehur ngushëllime familjes duke theksuar se do kujtohet gjithmonë edhe nga miqtë e tij.

“Ishte i dhimshëm lajmi për ikjen e Cimës në amshim. Cima ky artist i madh me shpirt e zemër të bardhë. Njeriu ma i mirë që kam njohur nga artistët shqiptarë dhe nuk mujta as lamtumirë me i thanë sepse vet Iμftoja me këtë dreq К0νid -19

Mos e krahasoni Cimen as me Chaplinin e as me askend tjetër se ishte më i madh se të gjithë por fati i tij ishte se ai ishte artist i madh i vendit të vogël dhe pa shtet e pa përkrahje që nuk i siguroj asgjë dhe as një va ksinë nuk ja siguroj me kohë e cila do ta mbronte dhe do ta kishim edhe sot këtë artist me përmasa të jashtëzakonshme interpretuese. Zonja Shukrije, Adelinë, Burim e Artan dhe familja Thaqi të jeni krenar që e patët, qofshi shëndosh e me jetë të gjatë dhe kujtone me pietet , respekt e dashuri, ashtu do ta kujtojmë edhe ne miqtë e tij. I përjetshëm mbetet kujtimi për Cimën tone shumë të dashur” kanë qenë fjalët e Shkurte Fejzës.

Leave a Reply