Shkuan për peshk dhe hëngrën “patëllxhanin”/ Batuta epike e Julit për takimin e Sarës dhe Erlindit i gajasi të gjithë


Sot pasi shume reagime ne Perputhen, pas takimit te Erlindit dhe Sares. Pas batutave te Antoneles, qe e cilesonte Erlindin si M anjak dhe shume te ngjitur pas Sares, edhe Juli komentoi takimin.

Djali kontravers nga Saranda duke komentuar nje moment te takimit ne kuzhine tha me shaka, shkuan per te ngrene peshk, po hengren patellxhanin.

Leave a Reply