Shiti VlRGJËRlNË për një iPhone, 17 vjeçares i ndodh e papritura në dhomën e HoteIit …!!!!


Në Kinë, vajzat janë duke e shitur νi-rgjër-inë e tyre online. Një vajzë shkoi në një h0tel për të marrë iPhone 8 në këmbim të νi-rgjër-isë së saj, por u tr0nditur kur disa burra të zh- veshur dolën nga banj0 dhe e mbajtën atë për sh- trati.

17-vjeçarja, që mbante pseudonimin “Xio Chen”, rap0rtohet se e vendosi νi-rgjër-inë në shitje online për 2,500 euro. Por, duket se ajo nuk e dinte se disa bμrra do të ishin të interesuar për të. Për ta shpëtuar va-jzën, vlogerja Nana nga Pekini u shfaq dhe iu tha bμrrave të largohen.

Sipas raporteve, vajza dëshironte një iPhone 8, pasi të gjithë miqtë e saj e kishin një. Në Kinë, për fat të keq, adhurimi i parasë dhe pasurisë është në rritje tek të rinjtë. Madje, shumë vende në botë e kanë këtë lloj mentaliteti tani – duke përfshirë edhe ato më të civilizuarat.

Leave a Reply