Shikoni sa ndryshe duket në jetën reale ‘Shenizi’ nga seriali ‘Stambolli i pamëshirshëm’


Mine Tugay quhet aktorja e njohur turke e cila tek ne është e njohur nga roli i Shenizit tek seriali ‘Stambolli i pamëshirshëm’ i cili po vazhdon të transmetohet tek ekranet shqiptare, shkruan Billbordi.com

Aktorja ka lindur më 28 Korrik të vitit 1978 dhe tani është 42 vjece por bukuria e saj po vazhdon e të shtohet duke u përkujdesur për pamjen e saj dhe stilin e saj të vecant.

Ajo ka marrë pjesë në seriale si: “Kapalicarsi”, “Yalan Dunya”, “Oyle Bir Gecer Zamanki”, “Medcezir”, “Cilek Kokusu”, “Paramparca” dhe së fundmi tek seriali “Zalim Istanbul”.

Aktorja shquhet si një ndër aktoret më të bukura nga moshat 40-ta e lartë.

‘Shenizi’ nuk dihet nëse këtë vit do vijë me ndonjë serial të ri apo film.

Leave a Reply